Image Alt

Verhuur

Interesse in het huren van een ruimte?

Sporthallen

Sporthal Nuth
Gitek Sport- en Gezondheidscentrum beschikt over een sporthal (42 x 25,5 x 7 mtr.) met een vlakverende houten vloer. Tevens is er een tribune met een capaciteit van ongeveer 300 zitplaatsen. Vier riante kleedruimtes met een aparte douche gelegenheid met elk 7 douches.
De sporthal is gebouwd in 1972 samen met een binnen zwembad. In 1985 is na een brand het zwembad niet meer herbouwd. De sporthal is toen gespaard gebleven, maar in opdracht van de gemeente zijn in 1986 wel een vernieuwde kantine, kleedruimten en een tribune gebouwd. De fitness, aerobicszaal, squashbaan, vergaderzaal, entree en toiletruimten zijn in 1999 door Gitek Sport gebouwd. In 2013 heeft Gitek Sport de fitnessruimten verder uitgebreid met twee extra kleedruimten, een extra grote cardioruimte, behandelkamers, aparte entree en twee kantoorruimten.

Gymzaal te Hulsberg
Gymzaal bouwjaar 1968 (afm. 20 x 12 x 5,5 mtr.) met een houten sportvloer, bergruimte met sportmaterialen, twee kleedruimten met aparte doucheruimten. Adres: Panhuyshof 16 te Hulsberg. Gelegen achter het gemeenschapshuis De Lange Berg.

Gymzaal te Schimmert
Gymzaal bouwjaar 1970 (afm 22 x 14 x 7 mtr.) met een descol sportvloer, grote bergruimte en twee kleedruimten met nieuwe doucheruimten.
Adres: Remigiusstraat 1B te Schimmert. Gelegen naast de basischool en speeltuin.

Sportzaal te Schimmert
Sportzaal bouwjaar 2009 (afm 20 x 10 x 5,5 mtr.) met een descol sportvloer,  bergruimte, twee kleedruimten, doucheruimten. Tevens een ontmoetingsruimte (30 personen), een vergaderruimte (12 personen) en een keuken.
Gehandicaptentoilet is aanwezig.
Adres: Remigiusstraat 1B te Schimmert. Gelegen naast de basischool en speeltuin.

Gymzaal te Wijnandsrade
Gymzaal is gebouwd in 1968 (afm. 20 x 12 x 5,5 mtr.) met een houten sportvloer, podium, kleine bergruimte en twee kleedruimten. Gitek Sport beheert daar enkel de gymmaterialen ten behoeve van het gymnastiekonderwijs. Deze gymzaal is in beheer bij de Stichting Gemeenschapshuis Wijnandsrade. Adres: Oudenboschstraat te Wijnandsrade.

Vergaderruimtes

Wij beschikken over een drietal vergaderruimten:

  • een ruimte voor 30-100 personen,
  • een ruimte voor 10-20 personen en
  • een ruimte voor 6-10 personen

Maandagavond: KVW Nuth (incidenteel); Zonnebloem (inc.); Vereniging van Eigenaren (inc.); St.Janscollege (inc.) Videoom (2 keer per maand).

Dinsdagmiddag; Bridge Club Gitek 1

Donderdagavond: Bridge Club Nuth

Vrijdagavond: FotoF Club Nuth (1 keer per maand)

Zondagochtend: Fanfare St.Bavo / St.Donatus (inc.)

Kantoorruimte

Bent u ZZP’er en op zoek naar een kantoorruimte? Of heeft u een locatie nodig voor een vergadering. Bij Gitek Sport kan het allemaal. De kantoorruimte beschikt over internet en in de vergaderruimten kunt u gratis gebruik maken van WiFi