Op zoek naar fysiotherapie in omgeving Nuth?

Gitek Sport biedt professionele fysiotherapie in omgeving Nuth. Heeft u klachten? Maak direct een afspraak.

Fysiotherapie

Steeds meer mensen hebben fysiotherapie nodig. Oorzaak hiervan is te vinden in de toenemende vergrijzing van de bevolking, de tendens om minder te bewegen, minder te sporten, veel gebruik te maken van de auto en het werk achter de computer. Bij Gitek sportcentrum in Nuth, Zuid-Limburg werken verschillende fysiotherapeuten. Zij hebben een steeds grotere rol in het gezondheidscentrum. Niet alleen door de toenemende groep met klachten aan het bewegingsapparaat, maar ook in de zorg voor mensen met chronische ziekten. In de zorgprogramma’s voor diabetes mellitus, COPD en depressie is een belangrijke rol weggelegd voor de fysiotherapeuten. Specifieke trainingen op het gebied van ademhaling en conditie kunnen klachten van mensen met longziekten, depressie en suikerziekte sterk verminderen en beheersbaar maken.

U kunt op de afdeling fysiotherapie terecht met verschillende problemen zoals klachten gerelateerd aan houding en beweging. Hierbij kunt u denken aan rug- en nekklachten, overbelastingsklachten of revalidatie na een operatie. U kunt rechtstreeks of via een verwijzing van uw huisarts of specialist terecht bij een van onze fysiotherapeuten.

Altijd met begeleiding

Van onze dediplomeerde instructeurs

hoogwaardig revalideren

Met onze Technogym apparatuur

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

  • Fysiotherapie
  • Bekkenproblematiek en urine-incontinentie
  • Neurologische aandoeningen (bijv. na een CVA)
  • Longproblematiek (COPD)
  • Sportfysiotherapie (bijvoorbeeld schouder- en knierevalidatie)
  • Perifeer vaatlijden;
  • Chronische pijnklachten
  • Runningtherapie
  • Spanningsklachten
  • Medical taping

Voor meer informatie over onze fysiotherapie kunt u terecht op www.gitekfysio.nl

Begeleiding op maat

Onze Fysiotherapeut

Philip Lemmerlijn

Philip Lemmerlijn is sinds 1999 werkzaam bij Gitek Sport- en Gezondheidscentrum. Sinds 2013 is hij afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool voor fysiotherapie Thim van der Laan te Nieuwegein. Sindsdien behandelt hij patiënten met uiteenlopende klachten. Hij heeft zich gespecialiseerd in behandeling van COPD-patiënten en volgde een cursus medical taping.

U kunt bij hem ook terecht voor een meting van de lichaamssamenstelling met de speciale Inbody apparatuur met bijbehorend advies of trainingsprogramma. Daarnaast is hij gespecialiseerd ademtherapeut en kan hij Uw conditie meten met speciale apparatuur volgens de Co2ntrol-methode.

Philip is de spin in het web bij Gitek Sport- en Gezondheidscentrum. Heeft u een aandoening waarvoor u een gespecialiseerd fysiotherapeut nodig heeft, dan kan hij u verder wegwijs maken.

Je hele leven fit

Waarom Gitek?

Begeleiding op maat

Iedereen heeft een ander doel, samen met u wordt er een schema samengesteld naar uw wensen.

Divers aanbod

Naast fitness kunt u bij ons ook terecht voor squash, spinning en groepslessen.

Groepslessen

Liever niet alleen sporten? Dan zijn groepslessen de perfecte oplossing.

Voldoende faciliteiten

Na het sporten even douchen of iets drinken bij onze bar? Bij ons is dat heel gewoon.