Image Alt

Bedrijfsfitness

Interesse in bedrijfsfitness?

Bedrijfsfitness

U wilt toch ook gezonde en fitte medewerkers? Bedrijfsfitness wordt steeds populairder, en niet zomaar. De afgelopen jaren heeft de overheid het steeds interessanter gemaakt voor bedrijven om werknemers te laten sporten. U kunt uw personeel een bedrijfsfitness regeling aanbieden. Het lidmaatschap mag dan van het brutoloon worden ingehouden, waardoor een belastingvoordeel (afhankelijk van het inkomen) ontstaat. Wilt u als werknemer of werkgever meer informatie, neem dan contact op met Ben Vitaal of Gitek Sport.

Nationaal Bedrijfsfitness Plan

Gitek Sport is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 40% belastingvoordeel te gaan fitnessen!

Neemt jouw bedrijf nog geen deel aan het Nationaal Bedrijfsfitness Plan? Ga dan naar www.bedrijfsfitnessnederland.nl en tip je werkgever. Of neem voor meer informatie contact op met Bedrijfsfitness Nederland, de organisatie die het Nationaal Bedrijfsfitness Plan voor werkgevers geheel kosteloos verzorgt.
Bedrijfsfitness Nederland
Postadres Postbus 842, 8440 AV Heerenveen
Telefoon  0513 – 633 111
Fax 0513 – 636 050
Email  info@bfnl.nl